سلامتی طبیعی
(انواع و اقسام راهکارهای طبیعی برای درمان بیماری های جسمی و روحی)
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
زردآلو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم می‌شوند و دارای ویتامین‌های A ، C ، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین(B3) می‌باشد.

زردآلو منبع خوبی از مواد معدنی مانند کلسیم،‌ فسفر، آهن، گوگرد، منگنز کبالت و بروم نیز هست.

این میوه به صورت خشک شده نیز استفاده می‌شود که در این حالت مقدار کالری موجود در آن چند برابر افزایش پیدا می‌کند.

وجود بتاکاروتن و لیکوپن در این میوه طلایی، از اکسیده شدن کلسترول LDL خون جلوگیری می‌کند که این مورد به نوبه خود، از بروز بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند.

هسته زردآلو نیز مانند دیگر مغزها، دارای پروتئین و چربی بالایی است.

هسته این میوه دارای مقدار زیادی ویتامین B17 است که لاتریل نیز نامیده می‌شود که مصرف روزانه آن، برای پیشگیری و معالجه انواع سرطان توصیه می‌شود.

زردآلو در رفع یبوست ،کم خونی، کاهش تب ، درمان مشکلات پوستی، هضم غذا و تقویت دید موثر است .




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
1392/11/1





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic